Старите песни на нов глас, духът на отминалата романтика на старата градска песен, споменът за павираните улички и нощния живот в бар Астория, елегантни госпожици и стилни джентълмени, ще съживят българското кабаре от миналия век.

Чудото ще се случи на 08 юни 2018 г., петък, в “City Mark Art Center”. Живописният концерт, който се провежда за 9-ти път, се превърна в традиция и представлява истински спектакъл, защото съдържа много актьорска игра, хореография, атракивни сценични костюми и др.

Ще зазвучат незабравимите песни от 30-те до 70-те години, изпети от Аспарух Лешников, Дуо Нове, Леа Иванова, Тодор Колев, Стефан Воронов, Емил Димитров и много други обичани изпълнители от близкото минало.


Концертът „Незабравимите“ неслучайно е опреден като спектакъл. Освен приятни за ухото и душата музикални изпълнения, се очакват и много актьорска игра, хореография, атрактивни сценични костюми.

В главната роля е инициаторът на проекта – популярната актриса и певица Ралица Бежан. Атрактивната дама ще пресъздаде образа на вечната жена, лутаща се, влюбена, щастлива, нещастна – тази, която променя постоянно облика си в търсене на любовта.

Специален гост на спектакъла е многостранният талант – Иван Юруков. С изпълнението на „Нашият сигнал“, актьорът ще съживи енергията на Емил Димитров (оригиналът на песента) и Тодор Колев (изпълнител на другия вечно жив вариант).

Заедно с Иван Юруков, тези дни Ралица Бежан стартира и снимки на видеоклип по старата градска песен “Трендафилът мирише”, който също е част проекта „Незабравимите“.

На сцената до Ралица ще бъдат и едни от най-добрите млади музиканти: Калин Жечев – автор на новите аранжименти, пиано и вокал, Димитър Сираков – контрабас, Добромир Николов-Доби – саксофон и кларинет, Денис Гоев – тромпет, Ивелин Иванов – акордеон, Стоил Иванов – Стю – ударни.

Талантливите актриси Гергана Цакова и Теодора Рашед ще се включат с актьорски етюди и актрактивни танци, подкрепени с вокални изпълнения.

Водещ, буквано излязъл от филма “Кабаре”, ще бъде актьорът Георги Грозев.

Специално участие в спектакъла „Незабравимите“, ще вземе и синът на Стефан Воронов – Александър Воронов. Той ще придаде допълнителен колорит с изключителния си глас, който и този път ще развълнува зад кадър.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *