На 25 февруари в Sofia Live Club ще бъде официалната премиера на новият видео клип на група P.I.F към песента “Огън”. Песента е част от последният албум на бандата “P.I.F. 5” и се оказа, че е една от най-любимите на феновете.

Клипът на “Огън” е заснет в един кадър на улицата, с малко репетиции и много смях. Идеята да се получи изключително семпъл, естествен и стилен е на режисьора Николай Мутафчиев.

Песента “Огън” е посветена на дъщерята на Димо – малката Ая, която има своята важна роля във видеото и може да се каже, че прави дебют пред камера. Нежната мелодия се оказа любима и на много от известните наши актьори, познати ни от театъра и телевизионния екран.


Ще видим лицата на Любо Нейков, Кръстьо Лафазанов, Александър Сано, Румен Угрински, Станимир Гъмов, Силвестър Силвестров, Китодар Тодоров и Димо от P.I.F. – всички до един бащи. Те с радост се отзоваха на поканата за участие във видео клипа. С тези професионалисти на терен, снимките преминаха много стегнато и приключиха на един дъх.

В клипът взе участие и Гергана Стаменова – Playmate 2017 (2 място).

Освен всички звездни участници, бандата кани на премиерата и всички свои фенове, нетърпеливи да видят “Огън”, а и да се забавляват заедно с P.I.F.

Билетите за специалното събитие “премиера на видео клип и концерт на P.I.F.” в Sofia Live Club на 25 февруари вече са в продажба. Предварително могат да се закупят от мрежата на Eventim.bg, на място в клуба, от бензиностанции OMV, The Mall, Билетен център НДК, Usit colours, Технополис и касата на зала “Арена Армеец”. Цената им е 10 лв., а в деня на събитието (на вход) ще са 15 лв.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.