На 20 ноември една от най-обичаните български групи празнува юбилей. От втори опит. След като извънредното положение промени плановете на Мери Бойс Бенд, сега те ще пробват отново.

От сцената на Военния клуб заедно с квартет „Александър“, ще зарадват феновете, които вече 25 години си припяват техните песни. Билетите вече са в продажба, а грандиозното честване ще бъде с един по-различен концерт.

„В тези времена наистина е хубаво човек да се готви за концерт, въпреки че ще е с ограничена публика, все пак сме наели една от най-големите зали в София. Концертът трябва да е на живо. Концертната зала наистина е място, в което има друг тип енергия, друг тип емоция”, разказа пред Нова ТВ вокалистът и създател на бандата Мария Мутафчиева – Мери.


На живо ще прозвучат любимите песни от албумите „Непознати улици“, „Само за теб“, „Дългият път към дома“ и „Щастливи дни“. На място ще можете да си вземете двойния диск „Mary Boys Band Collection“, който музикантите издават по повод своята годишнина. Колекцията включва всички песни на групата.

Музикантите с вълнение помнят първото си участие през далечната 1995 г. на единствената тогава музикална сцена в София – прочутия Кънтри клуб. Днес, след многобройни концерти, срещи с почитатели, музикални изяви, албуми, награди и песните „Непознати улици“, „Дългият път към дома“ и „Слънчогледите“ в учебници по музика, те признават, че най-голямото признание е, че песните им са харесвани и се пеят.

Мери Бойс Бенд

„25 години сме на музикалната сцена в България. Искаме да го отбележим сред хората, които ни обичат. Поканили сме и приятели – квартет „Александър“, за да бъде концертът още по-красив! Каним всички почитатели на стойностната музика да дойдат! Те са ни верни партньори вече 25 години! Благодарим за обичта и подкрепата!

За концерта на 20-ти ноември ще бъдат спазени всички ограничителни и предпазни мерки. В залата ще бъдат допуснати само лица с маски. С цел по-голяма безопасност и спокойствие на възрастните, този път не препоръчваме посещението на деца до 7-годишна възраст. Ако това е наложително, ще влизат безплатно и с маски. Пазете се, слушайте и подкрепяйте българската музика! Живи и здрави, ще бъдем заедно на 20-ти ноември!“

Ограничено количество билети по 25 лв. все още има в мрежата на Eventim и в URBO. След приключването им и на място пропускът ще е 30 лв.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *