Евтини самолетни билети

Като опровергава мита, че най-горещият сезон е интересен само на морето, Top Secret ви дава възможност да усетите по различен начин лятото в София.

За ценителите на джаз, суинг, фънк и боса нова музиката календарът е изпълнен с концертни вечери на живо. Всеки четвъртък от 1 юни до 21 септември столичани и гости на града могат да се потопят в красотата на живата музика. Top Secret ви очаква около басейна с галещи сетивата аранжименти, ново селектирано меню и богат избор от ароматни коктейли. Всички предпоставки за едно по-различно градско лято.

Между имената на музикантите, които ще разнообразят вечерите ви, са Михаил Йосифов, Ангел Заберски, Велислав Стоянов, Роко Захариев и неговата група Metaformoza, Деси Андонова (Sentimental Swingers, Phuture Shock), латино бандата Mango Duende, а също и по-нови за музикалната ни сцена изпълнители, сред които певиците Весела Морова и Лили Илиева, както и обещаващи млади инструменталисти от НМА “Проф. Панчо Владигеров”.


Програмата е богата и започва на 1 юни със страстната латиноамериканска музика на бандата Mango Duende. Автентичният вокалист от перуански произход Алекс Линарес ще ви въвлече с харизма и глас в многообразието на латино музиката. Заедно с перкусиониста Христо Ганев, създават през 2008 г. бандата Mango Duende, която бързо става известна с щурите си партита.

Всеизвестна е почитта на Mango Duende към разнообразната музика на Латинска Америка. Вдъхновена от редица имена като Марк Антъни, Ибрахим Ферер и Сезария Евора, бандата създава свои парчета, доказали се като хитове сред латино обществото в България. Групата взима участие и в редица музикални фестивали като “Fanta Dance Festival”, “Brazzobrazzie”, “Beer Relation Festival” и “Nis Festival”.

Какво по-хубаво от това да послушаме джаз в прохладна вечер, в близост до планината, на едно различно и уникално място, „извънградското място в града”.

Пълната програма на “Summer Is Music” от 1 юни до 21 септември 2017 г.

1 юни (четвъртък) от 20:00 ч.
Mango Duende

8 юни (четвъртък) от 20:00 ч.
Джаз х 3 с Михаил Йосифов, Ангел Заберски и Борис Таслев

15 юни (четвъртък) от 20:00 ч.
Cole Porter & Gershwin Celebration с Павел Терзийски

22 юни (четвъртък) от 20:00 ч.
One Bossa Nova Night с Марина Господинова

29 юни (четвъртък) от 20:00 ч.
Metaformoza

6 юли (четвъртък) от 20:00 ч.
Jazz Boudoir с Вера Шандел

13 юли (четвъртък) от 20:00 ч.
High Time

20 юли (четвъртък) от 20:00 ч.
Лили Илиева Трио

27 юли (четвъртък) от 20:00 ч.
Old School Trombone с Вили Стоянов

3 август (четвъртък) от 20:00 ч.
Desy & The Shiny Stockings

10 август (четвъртък) от 20:00 ч.
In A Soulful Mood – The Music of Chet Baker

17 август (четвъртък) от 20:00 ч.
Jazzy Night

24 август (четвъртък) от 20:00 ч.
Funky Bones с Ba Combo

31 август (четвъртък) от 20:00 ч.
Bossa Lovin` с Весела Морова

7 септември (четвъртък) от 20:00ч.
The Funk Is Young

14 септември (четвъртък) от 20:00 ч.
All That Jazz

21 септември (четвъртък) от 20:00 ч.
Ba Combo
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.