На 28 август, момчетата от група Остава ще отпразнуват 28-ия си рожден ден с голям концерт на открито, в клуб „Маймунарника“ в Борисовата градина.

Дългогодишната традиция, бандата да отбележи празника си заедно със своите фенове под открито небе, няма да бъде прекъсната и тази година.

На фона на неприятната епидемична ситуация, музикантите обещават да заредят гостите си с много позитивна енергия и незабравими емоции, като им подарят един вълнуващ 2-часов перформънс, с песни от всички периоди на групата.


За тазгодишния рожден ден, поканата да подгреят големия концерт на Остава, приеха група Jeremy?, които ще се включат с едночасов сет.

През последните месеци, независимо от затруднената ситуация и затварянето на концертните зали и клубове, групата не спря да твори. Вече са факт два видео сингъла от предстоящия нов студиен албум – Саботаж и Гений, а в момента още две нови песни са в процес на запис. Една от тях момчетата ще изсвирят на живо за първи път на 28 август.

След дните на изолация, Остава успяха да направят и няколко малки концерта на открито из страната. „Има невероятна емоция, чувството е велико, хората внимават много, но се кефят страхотно“, разказва Свилен.

Определено не е както преди, но аз лично се опитвам да виждам и позитивните страни, които не са малко. Виждам в очите на хората промяна, дано е за добро. Последният ни концерт във Варна, беше най-успешният от всички правени досега там...“, пък споделя Жоро.

Билети за концерта на цена от 20 лева, могат да бъдат закупени в мрежата на Eventim и партньорските каси. Цената на място и в деня на концерта ще е 25 лева. Всички противоепидемичните мерки ще бъдат спазени, и затова броят на билетите е ограничен на 50%.

Отваряне на врати: 19:00 ч.
Начало: 20:00 ч.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *