Три от най-слушаните и най-обичани български групи - Остава, Gravity Co. и Jeremy?, ще стъпят на една сцена за първи път в Пловдив за уникален концерт на 31 август в Летния театър. Събитието е първо по рода си и се очертава, като истински празник за феновете на трите банди.

Любими парчета, прекрасни музиканти и страхотна енергия, събрани в неповторима комбинация от рок, инди рок и електронна музика. На сцената ще стъпят три различни по облик и стил банди, но обединени от това, че правят качествена, смислена и вълнуваща музика в България.

Пловдивчани са истински късметлии да посрещнат точно този концерт в Летния си театър на 31 август. Събитието е с начало 19.30 ч. и се очаква да продължи повече от три часа. Организаторите от Stroeja напомнят, че билетите за него вече са в продажба. Цената им е 20 лв., а в деня на събитието и на вход ще е 25 лв. за билет.


Досега трите банди са свирили заедно само веднъж – в Бургас в началото на месеца. Публиката ги посрещна подобаващо и не случайно след повече от три часово шоу ги аплодира бурно на крака. В Пловдив музикантите обещават да има изненади, а какви ще бъдат те – ще разберем съвсем скоро.

Снимка: Петър Попов
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.