Изпращаме 2020 година с още добри новини за феновете на 90-те. Запазете отсега 6, 7 и 8 август 2021 за SPICE Music Festival, защото и през следващото лято това ще е едно от най-големите музикални събития в Европа.

А освен вече обявените артисти, в програмата на SPICE Music Festival 2021 се включват още емблематични имена. Първото от тях е DJ BoBo със забележителното си шоу Kaleidoluna, което за 27 години успя да достигне до близо 200 000 фенове по целия свят. Време е и на Бургас да стане част от Kaleidoluna семейството.

Другите нови имена в програмата на фестивала са Danzel, Real McCoy, евроденс поп формацията Alice DJ, британска електрик денс поп формация N Trance, германците U96 и Лийрой Торнхил, един от основателите на култовата група Prodigy.


В предстоящото издание на фестивала вече са потвърдили участието си и Maxi Jazz – основателя и неповторим глас на култовите Faithless, Stereo MC’s, Bomfunk MC`s, „лошото момче“ на американския рап Кулио, C-Block, Masterboy, Нана и Vengaboys.

Припомняме и другата голяма новина от SPICE Music Festival – повече от 20 г. след последният съвместен концерт Дони и Момчил отново ще се качат на една сцена в Бургас. Няма човек в България, който да не свързва 90-те с музиката на Дони и Момчил, така че участието им на SPICE Music Festival е истински подарък за децата на 90-те!

Това е забележително събитие, което не бива да пропускате, ако сте израснали с музиката на Дони и Момчил! Съвместната им изява ще е с музикантите от “Фондацията” и е под надслов: “Фондацията представя Дони и Момчил”.

И това, разбира се, не е всичко – очаквайте още новини и изненади от SPICE Music Festival 2021!

Промо билети за фестивала се продават на цена от 89 лв. за трите дни, а след изчерпване на количествата цената ще бъде променена. Тридневен билет за SPICE Music Festival 2021 можете да купите онлайн от EPAYGO и в мрежата на EasyPay в цялата страна.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *