На 8 март, четвъртък, от 22 часа Орлин Павлов излиза на сцената на Sofia Live Club за един чувствен и празничен концерт. Любимецът на малки и големи ще представи най-доброто от репертоара си, в колаборация с лайф банда, която певецът и актьор събира за случая.

Осми март – един специален ден, когато жените са по-усмихнати, по-красиви и по-загадъчни. Многоцветни лалета, ароматни зюмбюли и нежни кокичета, обгръщат деня и даряват настроение, а музиката им акомпанира.

В последния месец все по-често се радваме на Орлин и от малкия екран. След участието му във филма на Ники Илиев – „Нокаут“, сега музикантът играе главна роля в сериала на bTV – „Скъпи наследници“.


В началото на януари чухме и последното парче на Павлов „Funny Side of Me”. Във видеото Орлин си партнира със Саня Борисова-Илиева, Башар Рахал, Диана Любенова, Георги Стайков, Ралица Методиева и Александра Богданска.

На най-женския празник Sofia Live Club предоставя възможността да видим и чуем чаровника на една ръка разстояние. Любов и музика ще ни понесат „с едно крило“, за да се принесем в цветния свят на творците, а именно: Орлин Павлов – вокал, Петко Дреников – китара, Милен Кукошаров – пиано, Васил Вутев – барабани и Мартин Ташев – тромпет и вокал. Музикалният сет от известни и любими мелодии ще бъде поверен в ръцете на DJ Stephane Love.

Билети в мрежата на Eventim и партньорските каси на цена 15 лева. На място в деня на концерта ще са 20 лева.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.