Измина известно време, откакто Оратница за последно свириха в София. Затова този петък, 5 май, в клуб *MIXTAPE 5* ще се случи интергалактическа инвазия от етнобас. Бандата ви кани да наситите заедно с тях пространтството с много фолктрон частици и мощен заряд от добро настроение.

Секстетът е подготвил нови неща, които ще представи пред публика за първи път. Оратница целят да постигнат съвършена хармония между звук и визия и затова са се доверили на екипа от Elektrick.me, който познаваме от многобройните му 3D Mapping проекти. За концерта те са създали забележителни визуални ефекти, на които ще имате възможността да се насладите и да се потопите напълно в Оратница чрез всичките си сетива.

На сцената с момчетата ще излязат и талантливите певици Ася Пинчева и Дияна Димитрова, които ще изпълнят залата с красивите си гласове и ще ви вдигнат на крака. Дияна е певица във фолклорен ансамбъл „Тракия“ и е част от „Мистерия на българските гласове“, а Ася е известна като новия женски вокал на група Мерудия. Те ще бъдат облечени в оригинални етно носии, пречупени през призмата на 21 век и са изцяло избродирани специално за повода от VEZE. Никога не сте виждали автентично бродирани космически нашественици? Може би и родопски кенгура? Е… сега е моментът!

Веднага след концерта започва и афтърпартито с DJ Dharba, който ще ви държи на крака до малките часове на нощта. Очакваме ви този петък (5 май 2017) от 21:00 в клуб *MIXTAPE 5*. Ако все още не сте снабдили с билети, може да го направи тук: bit.ly/folktroninvasionКоментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *