Евтини самолетни билети

Творческият гений на Pink Floyd Роджър Уотърс стартира грандиозно, единствено по рода си турне, а както вече стана ясно София отново ще е една от спирките му.

Уотърс се завръща в Европа през 2018 година с новото си забележително турне „Us + Them“, в което ще представи, както най-великите хитове на Pink Floyd, така и нови песни. В София Уотърс ще е на 4 май. Концертът ще бъде в столичната зала „Арена Армеец” от 20.00 часа.

Билетите ще бъдат на цени от 70 до 180 лева и могат да бъдат закупени в мрежите на Тикетпро и Ивентим. Продажбата им стартира на 28 септември (четвъртък) от 11:00 часа, съобщиха от София Мюзик Ентерпрайсис.


Roger Waters – Us + Them ще покаже най-доброто от първокласното творчество на Уотърс, с хитове от най-великите албуми на Pink Floyd (Wish You Were Here, The Wall, Animals, Dark Side of the Moon) както и песни от новия му албум „“Is This the Life We Really Want?“, който беше посрещнат изключително позитивно от критиците. Наименованието на турнето произлиза от песента “Us And Them”, която е част от издадения през 1974-та година и продаден в мултимилионен тираж албум на Pink Floyd – The Dark Side of the Moon.

„Тръгваме на път с ново шоу“, каза Роджър Уотърс. „То е комбинация от творби от дългогодишната ми кариера, от годините с Pink Floyd и някои нови песни. Вероятно 80% от песните ще са стари и 20% ще бъдат нови, но всички са обединени под обща тема. Шоуто ще бъде неповторимо, обещавам ви. Ще бъде грандиозно и спиращо дъха, както всички до сега“, споделя още Уотърс.

Легендарните изпълнения на Роджър Уотърс са характерни с покоряващите си сетивни преживявания, включващи най-съвременните аудио визуална ефекти и разтърсващ, кристален звук. Новото турне, след месеци подготовка ще покори феновете с внушителното си представяне и ще ги отведе на едно незабравимо, музикално пътешествие.

Roger Waters – Us + Them отбелязва първото европейско турне на музиканта след The Wall Live (2010-2013), което беше напълно разпродаденото му световно турне, видяно от над 4 милиона фенове в света на 219 концерта, което остава най-касовото турне на солов изпълнител в историята.Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.