Един от най-активните и любими клубове за жива музика в София – клуб “Терминал 1” е подготвил мега-яка празнична програма през декември. Най-купонджийският месец от годината вече стартира в компанията на прелестните Белослава, Рут и Миленита и с два напълно разпродадени концерта на Руши.

На 8 декември студентите са добре дошли в центъра на София, където ги очаква музика за всеки вкус и най-вече – за хора с вкус. Купонът ще приключи в ранните часове на 9-ти, а входът е само 5 лв.

На 12 декември за първи път в клуба ще гостува групата Mind Trips с вокалите на прекрасната Алекс Раева. Тя ще получи сериозна мъжка подкрепа в лицето на музикантите – Александър Георгиев (китара), Александра Раева (вокали), Бурян Маслев (бас), Владимир Митин (тромпет), Панайот Ангелов (перкусии), Стефан Цеков (барабани), Ясмин Исинов (клавир). Заедно ще представят парчета от албума “My”, който излезе в края на октомври.


На 19 и 20 декември са последните Old School HIP HOP и RETRO PARTY за 2018-та.

В навечерието на Коледните празници идва ред на любимото на феновете и редовните посетители на клуба супер забавно парти – “90’s Kids”. На 21 декември (петък), независимо от възрастта, на която сте или се чувствате – няма как да останете безразлични към музиката и атмосферата в “Терминал 1”.

В “90’s Kids” (вече всеки месец) звучат едни от най-великите и обичани банди от тогава – Nirvana, Westbam, Beastie Boys, Faith No More, Republica, Тhe Offspring, Garbage, No Doubt, Fatboy Slim, Underworld, Blur, Rage Against The Machine, Pearl Jam, Alice In Chains и още. Ще забележите и доста ведри физиономии на място.

Съботата преди Коледа (22 декември) е запазена за феновете на “ДРЪМ и БАСС ЛАВИНА” – с участието на Bryan Gee (UK), HEIST (UK), Mc Darrison (UK) и още Panega/DTK/Kenobi/ Bassmafia (Emil Prize&Mc Hema), Goldrum& Paramether.

Навръх Коледа се очаква да е празнично и всеки, който усеща порив да стане от трапезата и да се забавлява с готини хора – може дa заповяда в “Терминал 1”.

На 27-ми (Стефановден) следва HIP HOP LIVE&DJ SET и с гост Wosh MC.

На 29 декември е специалният празничен концерт на група Остава, който също е традиционен през последните години и определено не е за изпускане.

На 31 декември ще изпратим старата и ще посрещнем Новата година с любими банди – P.I.F., Rewind, Жлъч, Гена, FeeL и Dolittle на най-високи обороти.Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.