За 19-ти пореден път Българската национална телевизия и Столична община организират празничния концерт-спектакъл "Сцена под звездите" на площад "Княз Александър І".

Традиционното събитие ще подари незабравима Новогодишна нощ на софиянци и гостите на столицата. Камерите на обществената медия ще направят съпричастни към празника на открито и всички българи в страната и в чужбина, които могат да проследят концерта на живо по БНТ1 и БНТ Свят.

Празничното шоу ще започне на 31 декември в 22:00 часа и ще продължи до 01:00 часа на 1 януари. Негови домакини тази година са водещата от БНТ1 Анна Ангелова и обичаният от българските зрители актьор Владимир Пенев. Те ще внесат непосредственост, хумор и динамика в шоуто, за да превърнат новогодишната нощ в незабравимо преживяване.


Събитието в центъра на София ще впечатли с уникални светлинни ефекти, перфектен звук, покриващ целия площад, и красива заря в небето над столицата. Музикалната програмата е поверена на едни от най-популярните български изпълнители.

Звезден блясък, ритъм и емоция на празника ще дадат Хилда Казасян и Васил Петров с Бендът на Ангел Заберски, група Акага, Dara, Михаела Маринова, Христиана Лоизу, група Сигнал и Николина Чакърдъкова с Ансамбъла на неврокопските танцьори.

Всяка година в мащабната проява се включват повече от 20 000 души, а заедно с тях празнуват още над 1 милион зрители пред телевизионните екрани.

„Сцена под звездите“ доказа през годините, че като граждани на Обединена Европа можем да бъдем заедно, да споделяме радостта, да се забавляваме истински и да създадем неповторима атмосфера, в името на една обещаваща и изпълнена с надежди нова година, категорични са организаторите.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.