В самия край на месец ноември, в съботната вечер на 30-ти, легендарната българска ню уейв формация Нова Генерация ще изнесе специално шоу на едно нетрадиционно място. На дълбоката театрални сцена с тежки кадифени завеси и уютно топъл паркет в зала „Раковски 108“ музикантите ще представят пред своята вярна публика песни, които рядко свирят на живо, както и такива, които ще имат своя дебют пред публика.

Както всяка легендарна банда, разбира се, и Нова Генерация ще заложат в сетлиста за шоуто някои от вечните си класики, които обаче ще бъдат представени с нови аранжименти.

Няма да е пресилено да наречем това шоу „самостоятелен бутиков концерт“. Защото това ще е самостоятелен бутиков концерт, който ще продължи цели два часа и ще бъде само за 450 човека!


Нова Генерация неслучайно са с култов статус – те са явление в българската музикална сцена, в което резонира вечно живият дух и наследство на гения Димитър Воев. Защото Нова Генерация е сега, Нова Генерация е завинаги!

Отбележете на календара си датата 30 ноември 2019 г. и мястото зала „Раковски 108“ за среща с Кристиян Костов (китара), Мишо Пешев (клавиши), Катето (клавиши и вокали), Мони (китара), Алекс (бас и вокали), Тери (вокали) и Даката (барабани). Вратите ще отварят точно в 20.00 часа.

Билети за концерта на цени от 25 лв до 35 лв и може да се закупят онлайн през мрежата на ЕpayGo и касите на EasyPay в цялата страна.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *