Трите най-големи професионални ансамбли у нас, емблеми в музикалното и танцовото ни изкуство – ансамбъл "Филип Кутев", "Тракия" и "Пирин" ще гостуват във Варна и Пловдив с "Нощ на ансамблите 3". Повече от 150 танцьори, музиканти и певици ще разлюлеят Дворец на Културата и спорта във Варна на 6 октомври от 19.30 ч. и зала С.И.Л.А. в Пловдив на 7 октомври, пак от 19.30 ч.

С изключително богата, разнообразна и пъстра фолклорна програма съставите ще премерят сили на една сцена, редувайки изпълненията си. За финал – всички заедно ще се хванат на шопско хоро. Очаква се фолклорният празник да продължи повече от два часа, а на сцената ще се сменят костюми и изпълнения от различните фолклорни области на България.

"Нощ на ансамблите 3"


По всичко личи, че предстои най-ритмичната и вълнуваща нощ за ценителите на българският фолклор. “Нощ на ансамблите 3” бе представена в София през май тази година с огромен успех и напълно разпродадена зала седмица преди датата.

Билетите за “Нощ на ансамблите 3” във Варна на 6 октомври и в Пловдив на 7 октомври се продават с пълна сила. Цената им е от 15 до 35 лв. (според мястото в залата). Можете да ги намерите он лайн в системата на Ticketportal.bg, в книжарници Booktrading, бензиностанции OMV и Office 1 Storestore в цялата страна.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.