Зимата почти отмина, време е да се подготвим за летните морски фиести. Затова нямаме търпение да обявим, че традиционният Фестивал на Цацата тази година ще се проведе на 12, 13 и 14 юни 2020, отново в Кранево, разбира се!

Това е четвъртото издание на фестивала, посветен на най-обичаната малка риба по Черноморието. А специалният гост тази година е Марти Синтрън, познат на поколения купонджии като No Mercy.

Голяма част от хитовете му все още озвучават всички летни фиести по света и у нас! А сега ще можем да ги чуем и на живо в Кранево. Сред тях са парчетата “Where Do You Go”, “Please Don’t Go”, “Hello–How Are You”, “When I Die” и “Kiss You All Over”, така че подгответе за много танци и добро настроение.


В програмата на тридневния фестивал ще се включат и група Контрол, Майсторите на комедията – Георги Мамалев, Тончо Токмакчиев и Камен Воденичаров, както и момчето, което продължава да говори с морето – Панайот Панайотов.

Това не е всичко! Освен музикалната програма, фестивалната зона ще предостави на посетителите много възможности за забавления и вкусни морски дарове! Очакват ви атрактивни състезания по надяждане с цаца, надпиване с бира, състезанията „Бягане с токчета“ и „Бирена миля“, лятно кино, кулинарни демонстрации и много други забавления.

Отново ще има и атрактивна детска зона, в която най-малките ще се забавляват с много игри и вълшебни предизвикателства. Входът, както винаги, е свободен, така че непременно включете Кранево в лятната си програма!

Очаквайте още новини и изненади, и не забравяйте, че много от хотелите в Кранево ще обявят преференциални цени за всички посетители на Фестивала на Цацата – 12, 13 и 14 юни 2020!

Фестивалът на Цацата се организира с подкрепата на община Балчик и до момента в него са взели участие световни звезди като Precious Wilson, изпълнителите на вечния летен хит „Lambada“ – KAOMA, както и Уикеда, Милена, Тоника СВ, Трамвай №5, Тони Димитрова, Краси Радков и много, много други!
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *