Суперзвездата Никос Вертис ще пристигне в България с оркестър от 25 страхотни музиканти от Гърция, с които ще излезе на сцената на 13 май в “Арена Армеец”. Това сподели самият той в неотдавнашно интервю, което даде специално пред камерата на Ива Софиянска.

Идолът на милиони фенове разказа, че с тези музиканти работи от години и вече се разбират помежду си “само с поглед”. На сцената често решават да сменят първоначално планирания репертоар, следвайки желанията и енергията на публиката в залата.

“Старая се всеки следващ път да бъда по-добър от предишния”, откровен е Никос Вертис и добавя, че работи наистина много, всеки ден.

Преди да дойде у нас, в края на февруари Никос Вертис ще изнесе цели три концерта в престижната зала “Palatului” в Букурещ, Румъния. Те са планирани зa 26, 27 и 28 феруари, като третата дата бе обявена допълнително, поради огромния интерес. Концертът му се води за best-selling event в календара от събития в румънската столица.

У нас, специално за грандиозния концерт на звездата, ще бъдат доставени мебели от най-голямия Бузуки Бар в Солун. С тях ще бъдат оформени ВИП сепаретата в зала “Арена Армеец” и така обстановката в залата ще бъде още по-автентична.

ВИП сепаретата и билетите за трибуните за концерта на 13 май 2020 г. в София се продават с пълна сила в системата на Ticketportal.bg. Пълна информация за билети и куверти можете да намерите онлайн на www.ticketportal.bg. Билети можете да намерите още в Билетен център в НДК, касата на зала “Арена Армеец”, книжарници Booktrading и бензиностанции OMV.Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *