В ексклузивно интервю пред българска телевизия легендарният фронтмен на Любэ Николай Расторгуев сподели защо групата избра именно публиката в Арена Армеец за своя “THE BEST OF” концерт, който ще изнесе у нас на 10 декември.

„Впечатленията ни от българската публика винаги са били прекрасни, защото и народът ви е такъв. Ние сме близки по дух и манталитет, език и много други неща.“

Във връзка със скорошната загуба на един от членовете на Любэ, а именно бас китаристът Павел Усанов, Расторгуев коментира:


„С групата посрещнахме този момент по мъжки. Ние винаги ще помним своите другари и ще продължим да изпълняваме песни в тяхна памет.“

На 10 декември тази година най-великата руска група ще изнесе най-мащабния си и грандиозен концерт пред родната аудитория в Арена Армеец. Меломаните ще чуят на живо всички най-големи техни хитове – “Давай За”, “Комбат”, “Солдат”, “Там за туманами”, “Песня о звёздах”, “Позови Меня Тихо По Имени” и много други култови композиции.

Грандиозният “THE BEST OF” концерт на Любэ е на 10 декември в Арена Армеец в София. Малкото останали билети все още могат да бъдат закупени на цени от 40 до 70 лв. в мрежата на Eventim в цялата страна, както и online. Организатор на събитието е MOKO Solution.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.