Най-очакваното музикално турне започва да поднася своите големи изненади месец преди стартовата си дата. Тази седмица стана ясно, че към Криско и Филхармонията се присъединява и очарователната Валентина Александрова.

Изпълнителката, която беше едно от остриетата в първото музикално риалити Star Academy, ще се включи в трибюта към българската музика както в дует с Криско, така и солово.

В проекта Валентина е поканена лично от диригента Левон Манукян, с когото работи преди години в друго популярно предизвикателство – Трибюта към Queen. Още тогава Левон забелязва уникалните ѝ гласови данни, а визията с „уау ефект“ само помага лесно да се направи избора за дамски вокал в настоящия спектакъл.


Феновете може да очакват дуетни изпълнения с Криско и лично да се убедят във вокалните способности на Валентина при нейното солово участие.

„Криско и Филхармонията: Трибют към българската музика“ ще взриви летните театри във Варна (3 юни), Бургас (5 юни), Плевен (10 юни), Пловдив (24 юни). Очаква се това да е едно от най-силните музикални събития от лятото на 2019 година.Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.