На 7 октомври Нели Рангелова ще взриви зала 1 на НДК с неподражаемия си глас и висока класа. Българската поп изпълнителка, утвърдила се с характерен стил, ще изпълни 24 от най-обичаните и песни, които придобиват модерно звучене в аранжимент за концерта на Красимир Гюлмезов.

Публиката на концертите ѝ винаги събира различни поколения – както почитатели от 40 годишната и история, така и тийнейджъри и млади хора. На сцената с Нели Рангелова ще се качат прекрасните момичета от ЛаТиДа, щрайх линията е на „Quarto Quartet“.

В репертоара са включени песните – „Необясними неща“ (Мой стих), „Вълшебно“, „Докога“, „Както съм била“, „Целуни ме сега“, „Не питай кога“, „Сладка грешка“, „Бум Бум“, „Далечно“, „Ще можеш ли“, „Танцувам в мрака“, „Гоня вятъра“, „Няма да плача“ и много други.


В дует ще прозвучат и песни на Нели Рангелова с изключителните изпълнители и приятели на певицата – Георги Христов, Васил Найденов, Владимир Ампов – Графа, Мария Илиева, Любо Киров.

Юбилейният концерт „40 години на сцена, споделени с приятели“ на Нели Рангелова е с безкомпромисна класа във всички компоненти – музика, визия, шоу, звук, настроение, гости и динамика, мултимедия.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.