След десетките концерти през лятото, на 3 октомври, под открито небе в парк “Студентски“ е срещата на Нели Петкова със софийската публика.

В програмата са включени най-обичаните песни на изпълнителката „Аз и ти“, Единствено мой“, „Broken“, „ Bоdy“, „Sober“, най-новият ѝ сингъл „Сега е момента“ и др.

Специален гост на концерта на Нели Петкова е Виктор Калев, с когото ще изпълнят дуетния си хит сингъл „Тук до мен“.


Концертът на Нели Петкова е част от програмата на „Парк фест“, който ще се проведе от 1 до 4 октомври в парк „Студентски“.

Събитието ще събере на една сцена едни от най-обичаните музикални звезди у нас – Нели Петкова, Тита, Стефан Вълдобрев и легендарната група Сигнал. Участие в концертите ще вземат и невероятният артист Виктор Калев, Стоян Янкулов – Стунджи, Монти, Петя Алекса и други.

Внушителен лунапарк, арт и хендмейд базар, зони за храна, напитки и спорт на открито са само част от изненадите за всички посетители. “В програмата и в зоните ни за хранене има по нещо за всеки – дори и за най-малките ни гости”, разказват организаторите.

В просторния парк ”Студентски” има всички условия за спокойното и приятно провеждане на събитието, а организаторите са се погрижили за спазването на действащите противоепидемични мерки.

“Парк фест” се провежда под егидата на Район “Студентски” и Столична община. Входът е свободен за всички посетители.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.