Авторите на световноизвестния суперхит „Чёрная пантера“ – Nebezao, ще гостуват в София. Шоуто ще събере ценители на 19 октомври, събота, в клуб Music Jam.

Руската сензация превзе класациите и доминира летния ефир като цунами с парчето „Чёрная пантера“. А и доказаха с изпълненията си на живо, че могат да забавлява публиката с високооктанова смес от хаус, поп и денс ритми и експлозивна хореография.

Групата Nebezao е сформирана през 2018 г. и се превърнаха в една от най-популярните и иновативни музикални групи в Русия. Почитатели на бразилския g-house, те перфектно смесват чистата енергия на хаус музиката с богатия звук на попа.


Зад загадъчното име Nebezao се крие… Влад – 22-годишен музикант от Курск. Ентусиастът прави изненадващ фурор с парчето си, излязло през 2018-а, а тазгодишният ремикс Black Panther (feat. Rafal) буквално изкъртва класациите и чупи рекорди в интернет.

Nebezao вече прераства в „творчески колектив“ и така Влад и приятели се впускат в музикалния бизнес на пълно работно време. През юли руската команда изнесе страхотно шоу в топ клуба на Пловдив и бе отлично приета от българската публика. Сега е време да взриви и най-актуалното столично музикално заведение.

Билети за шоуто на Nebezao в София са на цени от 20 и 30 лева и вече са в продажба на eventim.bg, ticketportal.bg, офиса на Sofia Music Enterprises, на място от касата на клуба (включително в деня на концерта).
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.