Очарователната австралийка Натали Имбрулия ще бъде първата световна звезда, която ще се качи на сцената на новия клуб Music Jam. Това ще се случи на 30 април.

След няколкогодишна музикална пауза Натали се завърна с нов албум – „Male“ (2015), който представи интересна колекция от кавър версии на вдъхновявали я мъже-вокалисти, сред които са Робърт Смит от The Cure, Пит Тауншенд, Том Пети, Нийл Йънг и Кет Стивънс.

Тази година тя обяви и голямо европейско акустично турне, което стартира на 22 април в Москва, и до края на май ще обиколи целия континент. Интересното е, че, въпреки че програмата ще включва песни от целия ѝ каталог, акцентът ще е върху по-интимното, клубно звучене и за целта са избрани по-малки зали, позволяващи пряк контакт с публиката.


„Толкова се вълнувам, че отново тръгвам на турне и избрах тези по-малки зали като моето „благодаря“ към феновете, които ме подкрепят вече толкова години. Обичам тази интимна атмосфера, в която сякаш мога да пея лично за всеки един фен и да усетя реакцията му“, споделя тя.

Билетите за концерта ще бъдат пуснати в продажба в мрежата на Eventim на 10 февруари. Правостоящите ще струват 50 лева, седящите – 60 лева, а тези за VIP зоната ще са 70 лева. С всеки билет ще се сервира и welcome drink от клуба.

Родената през 1975 г. в Сидни Натали прави пробив още като 13-годишна в популярния през 90-те австралийски сериал „Съседи“. Успехът ѝ я задържа в състава още две години, преди да реши да замине за Лондон – сама, без пари, и без приятели… След като трайно се заселва в Англия, където живее и до днес, Натали постепенно започва да разделя времето и творческата си енергия между музиката и киното, където записва серия неголеми, но интересни роли.

Още първият ѝ сингъл – песента “Torn” – взривява класациите, а дебютният ѝ диск „Left of the Middle“ (1997) продава 7 милиона копия. Следващите й албуми не са чак толкова комерсиално успешни, но неизменно печелят положителни отзиви, той като Натали никога не прави компромис със своите музикални критерии и стандарти.

Натали Имбрулия е социално активна, модерна жена, която инвестира популярността си в позитивни каузи като световната кампания Virgin Unite срещу бедността в света и борбата срещу рака на гърдата.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.