Евтини самолетни билети

За първи път в България, само в София, само с един спектакъл на 29 октомври, НДК, зала 1, десет водещи солисти на „Болшой театър“ се събират на една сцена за грандиозен Гала спектакъл.

Откъс от скандалната постановка на Болшой Театър „Нуреев“ ще бъде представен премиерно по време на гала спектакъла с “Дует на Руди и Марго” в изпълнение на Владислав Лантратов (в ролята на Нуреев) и неговата партньорка на сцената и в живота Мария Александрова и “Писмо” – соло на Денис Савин.


„Нуреев“ получи оценката на критиката и много награди, а премиер балетистът Владислав Лантратов, получи отличие „най-добър танцьор“ за ролята. Най-добрите примабалерини и премиер балетисти на „Болшой Театър“ ще изпълнят Pas De Deux (танцов дует, в който двама танцьори, изпълняват балета заедно).

В програма са включени известни балети от световната класика “Дон Кихот” по романа „Дон Кихот де ла Манча“ на испанския писател Мигел де Сервантес, „Спящата красавица”- любим балет на малки и големи от П. И. Чайковски, „Лешникотрошачката” – приказния балет от П. И. Чайковски , “Раймонда” – рицарска легенда, муз. Ал. Глазунов , “Пламъците на Париж” – легендарен балет, посветен на Великата френска революция, муз. Борис Асафиев, ,“Силфида“ – приказка за феи и любов, „Талисман“, както и богат съвременен репертоар.

Гала спектакълът на световно ниво е с драматургия, музика и хореография с висока класа и безкомпромисен професионализъм, изящни костюми, впечатляваща мултимедия и ефектно осветление.

Изумителните танцьори, които ще се качат на сцената на зала 1, НДК са Мария Александрова, Екатерина Крысанова, Анастасия Сташкевич, Маргарита Шрайнер, Владислав Лантратов, Руслан Сквороцов, Вячеслав Лопатин, Артур Мкрчян и др.

Трупата на Болшой Театър е по покана в България от Degris Events. © Меломан.бг | Музиката на твоя живот е медиен партньор на спектакъла.

Билетите се разпространяват на касите на НДК, в мрежата на Eventim, книжарници Orange, Office 1, бензиностанции OMV и магазини Технополис. Цени: от 50 лв. до 120 лв. Деца до 7 г. влизат без билет и без право на седящо място. Времетраене: 90 мин.Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.