Десетки артисти и кухни на колела пътуват към Бургас за Street Food & Music Festival, който ще се проведе на Пристанището на 5 и 6 август 2020! Програмата е повече от страхотна – музика на живо, кулинарни демонстрации, комедийни спектакли, игри, работилници, вкусна храна и подбрани напитки! Входът, както винаги, е свободен!

А другата голяма изненада за бургазлии и гостите на града е, че по време на фестивала ще бъдат заснети някои от сцените на новия филм на режисьора Виктор Божинов, музикална комедия, посветена на култовата група от 80-те – „Жигули“.

„Жигули“ е известна рок група, която се разпада точно когато е на върха на славата си. С времето бандата и членовете ѝ потъват в забвение. До един момент, в който неочаквано телефонно обаждане ги принуждава да забравят различията и да се съберат отново, почти насила!


Група Жигули

В ролите ще се превъплътят актьорите Михаил Билалов, Димитър Рачков, Филип Аврамов, Герасим Георгиев – Геро, Лилия Маравиля, Ирини Жамбонас, Август Попов, Параскева Джукелова, Илияна Лазарова и младата Климентина Фърцова.

А най-интересното е, че на 6 август 2020 от 18:45 на героите от филма ще се качат на сцената на Street Food & Music Festival, за да заснемат една от ключовите сцени на филма. Всеки от вас, който би искал да стане част от този незабравим пърформанс, е добре дошъл!
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *