Трескава подготовка за предстоящите коледни празници тече в музикалната работилница на детската вокална група "Мики Маус". Не един, а цели два празнични концерта са подготвили момичетата и момчетата от формацията тази година.

На малката и голяма „Зимна приказка“ са поканени всички майки, татковци и техните послушни и не толкова послушни деца. Мястото е Sofia Live Club, а в първата част, с начало 11 ч., участници ще бъдат най-малките „микимауси“. Голямата „Зимна приказка“ започва в 15:00. Там на ход са порасналите и тийни членове на групата.

Любими родни коледни песни ще представят децата на възраст от 4 до 8 години. Сред изненадите ще бъде и новият коледен кавър, който „Мики Маус“ представиха само преди броени дни. Празничният подарък от малките музиканти тази година е тяхната версия на една от най-обичаните родни песни, посветени на Коледа, „Дядо Коледа не спал“. Концертът им започва в 11 часа.


Като истински бъдещи звезди големите „микимауси“ на възраст от 8 до 18 години пък са подготвили много изненади за гостите си във втората част на „Зимната приказка“. Музика на живо от бенда на предаването „Нощни птици“ (БНТ) и специалното участие на двама от финалистите в последния сезон на „Гласът на България“ – Явор Велчев-Яви и Яна Чакалска са само част от „музикалните гирлянди“ в концерта.

По време на голямата „Зимна приказка“ от 15 часа за първи път на живо ще бъде представена и тазгодишната авторска коледна песен на „Мики Маус“ с участието на Яна Чакалска – „Пак е Коледа“. Премиерата ѝ предстои тази вечер в 20.30 ч. в канала на вокалната група в YouTube. Водещ на концерта ще бъде Драго Симеонов.

Sofia Live Club, 23 декември
Малка „Зимна приказка“ – начало в 11 ч.
Голяма „Зимна приказка“ – начало в 15 ч.
Цената на билет за възрастен е 10 лв., а за деца над 3 години – 5 лв.

За Вокална група Мики Маус:
Вокална група Мики Маус е създадена през 2012 година от певицата Вяра Панталеева, позната като една от финалистките на първото музикално риалити в България „Star Academy“, което се излъчваше по Нова ТВ през 2005 г. За 5-те години от своето съществуване Вокална група Мики Маус успя да се наложи като една от най-успешните детски групи у нас и осъществи проекти с някои от най-популярните български изпълнители, сред които Васил Петров, Орлин Павлов, Веси Бонева, Йоанна Драгнева и Росица Кирилова.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.