Канадският певец, текстописец, композитор, актьор и продуцент Майкъл Бубле ще изнесе своя първи концерт пред българската публика на 14 септември 2019 г. в зала "Арена Армеец" в София, съобщават организаторите от Sofia Music Enterprises и Barracuda Music.

След пет успешни турнета, четири награди Grammy и над 60 млн. продадени албума по целия свят през август тази година Бубле се завърна на сцената след продължително отсъствие. Той направи концерти в Дъблин, Лондон и Сидни пред повече от 150 000 души.


Гостуването в София ще бъде част от предстоящото му турне, с което той представя новия си, осми поред студиен албум със заглавието “❤” (love). Записът тръгва в продажба от днес, 16 ноември. Турнето ще започне с 27 концерта в Северна Америка, първият от които е на 13 февруари във Флорида.

Концертът в София ще бъде изцяло със седящи места, като капацитетът на „Арена Армеец“ ще бъде ограничен до 10 хиляди души. Продажбата на билети започва на 23 ноември, петък, от 10 ч. в мрежата на Eventim.Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.