Шоуто на Skrillex ще се състои в Интер Експо Център, а не в парка на Летище София. Преместването в зала се налага заради прогнози за обилни валежи и силен вятър в петък.

За удобство на публиката и от съображения за безопасност, организаторите и мениджмънтът на артиста избраха тази локация като най-подходяща за мащабното парти, което осемкратният носител на Grammy готви на българските си фенове.

Програмата за дългата нощ с едно от най-големите имена в електронната музика вече е финализирана – вратите ще отворят в 21.30, когато ще започне и подгряващият сет на Runo.


Chris Lorenzo, познат на меломаните от колаборациите си с Katy B, ще застане зад пулта в 23.30 ч., а самият Skrillex ще излезе на сцената в 1 часа. Шоуто ще е изключително зрелищно, с много пиротехника, ефекти и озвучаване на най-високо ниво, типично за стила на Skrillex.

Билетите за партито на Skrillex на 15.07. в Интер Експо Център остават на същите цени и са достъпни в мрежата на Eventim.bg, бензиностанции OMV, The Mall, билетен център НДК.

Вече закупените билети ще важат без презаверяване. Няма да се допускат лица под 16 години, а тези под 18 години ще влизат само с коректно попълнена декларация и пълнолетен придружител.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.