Мюзикълът „Оркестър без име“, който бе обявен за 23 октомври в „Арена Армеец“ и за 25 октомври в зала „Колодрум“ в Пловдив, се мести на нови дати. Промяната се налага поради технически причини. Новите дати на най-големия спектакъл, създаден по една от любимите български филмови класики, ще бъдат съобщени и публикувани допълнително.

Закупените билети за представленията с дати 28 и 30 април 2018 г., както и за 23 и 25 октомври 2018 г. ще важат без презаверка за новите дати. Тези, които желаят да върнат своя пропуск, могат да го направят в срок от 15 ноември до 15 декември, като сумата ще им бъде напълно възстановена от организаторите на събитието Moko Solution.

От 15 ноември 2018 г. билетите ще се връщат на адрес гр. София, ул. „Петър Парчевич“ 19 (партер) всеки делничен ден между 10:00 и 18:00 часа. Всеки лично ще получава сумата за предоставените билети. Всички, които живеят извън пределите на гр. София могат да върнат своите билети с куриерска фирма Спиди за сметка на „МС Концерт“ ЕООД. Сумата ще им бъде възстановена чрез куриерска фирма Спиди до коректно подаден адрес и телефон на подателя чрез наложен платеж.

Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *