На 30 март в зала 1 на НДК ще се насладим на кадифения глас на „Бразилската Sade“ под звуците на невероятния ѝ бенд от 10 музиканта. Иви Мендес пристига за дебют в София, по покана на 5PT, за да представи у нас новото си шоу, наситено с емоции, страст и чувственост.

Само през февруари можете да се възползвате от уникалния шанс да закупите с намаление билети за концерта на горещата бразилка Иви Мендес. В месеца на любовта всички ценови категории ще са с 10 лв. по-ниски.


„Бразилската Шаде“, както наричат заслужено Иви Мендес, поставя таланта си на първо място, следвайки единствено вдъхновението, което музиката ѝ носи:

„Пея, защото това е моята съдба и дарба отвъд всякакви амбиции и очаквания по отношение на кариерата ми. Аз развивам идеите си според моето усещане за точния момент и по моя семпъл начин. Не бих позволила натиск върху кариерата ми да доведе до компромиси с музиката, избързвайки с неща, които трябва да станат по естествен път“, споделя певицата. „В този момент аз съм отдадена на това да правя музика, отдадена съм на хората, които се свързват с нея, търсят утеха или са вдъхновени от песните ми“, допълва бразилката Иви Мендес.

Най-докосващата и истинска музика е тази, създадена като отражение на действителността. Както самата Иви Мендес казва за творчеството си:

„Превръщам всеки свой опит в позитивно преживяване, прегръщайки едновременно болката и радостта. Надявам се, че чрез конвертиране на случващото се, и добро, и лошо, около нас в музика и лайф изпълнения, съдействам за това хората да се наслаждават повече на живота“.

Събитието, което не бива да пропускате е концертът на Иви Мендес. Датата е 30 март, часът е 20:00 ч., мястото е зала 1 на НДК. Билетите за концерта на Иви Мендес у нас само през февруари са на цени от 30 до 70 лв. и могат да бъдат закупени в партньорската мрежа на Eventim и онлайн на следния адрес: bit.ly/IveMendes
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.