Евтини самолетни билети

Концертът на една от любимите български групи ще се проведе на точното място – в Sofia Live Club и точно навреме – времето, с което всички я свързват от тоталния хит "Непознати улици" насам.

Песента, която от появата си през 2001 г. до днес, е в Топ 100 на най-излъчваните български песни в родния ефир, тази година влиза отново в два учебника по музика. По този повод, всички ученици, дошли на концерта на 30-ти септември, ще получат подарък от групата.

„Нашата музика е предназначена за хора от всички възрасти. Концертите ни започват в нормален час и можете да ги посетите семейно. И ние, и нашите хора (тези, които ни харесват) сме вече „социално ангажирани“ и е нормално да посещаваме такива събития заедно с близките си. Така на концертите ни се събира чудесно общество – от хора, които се обичат и тяхното бъдеще. Тази магия ще я има и в края на септември, когато лятото си отива и идва есента!“, споделят музикантите.


Концертът на Мери Бойс Бенд е на 30-ти септември (събота), от 20 ч., в Sofia Live Club. Билети има в мрежата на Евентим и на място в клуба. Деца до 7 г. включително влизат без билет.Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.