Modern Talking - една от най-успешните немски поп групи в историята за всички времена, ще бъде представена за първи път у нас на 14 декември в зала 1 на НДК от “по-добата си половинка” - Thomas Anders.

Емблeматичният и магнетичен глас на култовото дуо от 80-те и 90-те години на 20-ти век, секс символ и идол за милиони фенове по света – пристига за двучасов концерт с най-доброто от музиката на Modern Talking. Няколко дни преди Коледа в зала 1 на НДК ще имаме възможност дружно да си припомним, да запеем и ще се раздвижим в ритъма на „Cheri Cheri Lady“, “You’re My Heart, You’re My Soul“, „Brother Louie“ “You can win if you want” и още много други любими песни.


Thomas Anders ще стъпи у нас по покана на организаторите от Event Ease и се очаква да пристигне в София поне ден преди концерта на 14 декември. Марково шампанско, диетична храна и напитки, много лед и различни видове чай, ще бъдат на разположение на Thomas Anders и неговият бенд в гримьорната, зад сцената в деня на концерта. Звездата има изискване там ще бъдат разположени и специални добре осветени огледала, мека мебел и луксозни прибори. За екипът му ще бъде осигурена много и студена бира.

Промоционалните билетите за събитието от 40 лв вече са на изчерпване, а останалите са с цена от 55 до 85 лв, според мястото в залата. ВИП местата в оркестрината (в непосредствена близост до сцената) са с цена от 120 лв. Всички билети се продават с пълна сила на в сайта Ticketportal, а също и в Билетен център в НДК, верига бензиностанции OMV, книжарници Booktrading, магазини “Пикадили”, “На Тъмно”.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.