Manowar потвърдиха ексклузивна дата в София, България, по време на лятната обиколка на Final Battle World Tour 2019. Дългоочакваното завръщане след почти 10 години ще се случи на 16 юни 2019 година в зала „Арена Армеец“. Билетите влизат в продажба на 8 януари, вторник, в 10 ч. в сайта на Eventim.

„Ние обещахме да се завърнем в България и сега ще изпълним това свое обещание!“, споделя Джоуи Демайо. “Страстта и силата на българските фенове са легендарни! Феновете на Manowar са най-ревностните фенове в България и светът го знае и ще се убеди в това още веднъж”.

Final Battle World Tour 2019 стартира на 25 февруари 2019 година със сетлист с най-любимите парчета на феновете. Наскоро Manowar обявиха, че E.V. Martel ще участва като китарист в това турне.


За най-големите фенове, на това турне ще бъдат пуснати в продажба ограничен брой ultimate fan experience upgrades! Ultimate fan experience upgrades са допълнителни бонуси към основния билет; това означава, че притежателите на ultimate fan experience upgrade трябва да имат закупен отделно билет за концерта.

Ultimate fan experience upgrade са достъпни ексклузивно на The Kingdom of Steel (Europe).
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *