В пика на своите експлозивни и изпълнени с адреналин хедлайнерски сетове по европейските фестивали, суперзвездите Major Lazer – общият проект на Diplo, Walshy Fire и Jillionaire, пуснаха през Because Music/Mad Decent дългоочаквания си нов сингъл, “Cold Water”, в който участие взимат Justin Bieber и MØ.

Гарантираното да се превърне в летен химн парче е написано със съдействието на Ed Sheeran и копродуцирано от Benny Blanco. “Cold Water” следва мега хита “Light It Up” и “Lean On” (която е генерирала невероятните над 1.5 милиарда преглеждания в YouTube и над 820 милиарда преслушвания в Spotify, превръщайки я в най-стриймваната песен за всички времена).


Diplo споделя за сингъла:

„Опитвах се да се свържа с Benny Blanco и Ed Sheeran с години, за да напишем точната песен и в която всеки ще вземе участие, и в момента, в който чух този сингъл, знаех, че това е той. Времето беше правилното и когато се свързахме с Justin, той също се влюби в песента, която всички ние бяхме написали. Помислих си, че ще бъде интересно да вкараме и други вокали, затова поканих и MØ и решихме всички заедно да се опитаме да дадем най-доброто от себе си и да направим нещо свежо и интересно, което да излезе с марката Major Lazer.”

Миналата година проектът издаде своя трети албум “Peace Is The Mission”, който достигна #1 в класацията за Electronic/Dance Album, разпродадоха европейското си турне и свириха пред над 400 000 души в Куба, превръщайки ги първия голям артист с участие в Куба след възстановяването на дипломатическите отношения между Куба и САЩ.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.