Маймунарника отново отваря врати. Голямо откриващо парти е на 13-ти май. В него обичайно ще се срещнем с почти всички, с които обичаме да се срещаме в Маймунарника - UNKLE BILLY, Merudia, COOL END THE GHE, Таралежков, BGz (acoustic set), бат‘ Невен и още. Първите 300 гости пък ще си кажат наздраве с безплатна бира от Tuborg.

5 дни след това и четирима и една Ния идват в Маймунарника за първото за сезона включване на ЧЕРНО ФЕРЕДЖЕ. Какво и как ще правят, можем да разчитаме само на легендите, но е доста сигурно, че ще чуем „Денонощен магазин“, „Вендъж когато“ и „Ракийчице“. Миналата година станаха на 20 г., а сега абсолютно по американски легално ще могат да енергизират и завоалират сцената на Маймунарника.

След това бруталният джангър на ансамбъл Svetlio & The Legends и музикален състав Докторс Гого Бенд ви канят в гората, за да се опияните с хмелени отвари покрай музиката им.


И накрая на този epic откриващ месец идват Београдски синдикат след близо 18 години из хип-хоп полята на Балканите. Единайсетте от Синдиката ще разбушуват сцената с бурен и ангажиращ хип-хоп и надъхваща музика, която не бяга от проблемите на улицата и обществото.

Билети за концерта можеш да закупите в мрежата на ticketlogic.bg, на място или в MY TAPAS BAR.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.