Харизматичната Лара Фабиан ще посети България през декември 2019, като част от световното й турне 50. То ще започне тази година и ще продължи през 2020. Концертът ѝ ще бъде в зала „Арена Армеец” на 16 декември от 20 ч.

По време на обиколката, Лара Фабиан ще изпълни едни от най-обичаните си хитове като „Je T’aime“, „Je suis Malade“ и „Adagio“, както и песни от новият албум „Papillon“.

„Papillon“ е четиринадесетият студиен албум на Лара Фабиан, и десетият на френски език. Той предстои да излезе на музикалния пазар през февруари 2019 година. Световноизвестната изпълнителка сподели първият едноименен сингъл от албума през октомври 2018, а видеото към песента събра над 1 милион гледания само за няколко седмици.


С над 20 милиона продадени албума по света, Лара Фабиан е най-успешната белгийска певица на всички времена. Тя е носителка на редица отличия, сред които два пъти Световна музикална награда за най-продаван бенелюкски изпълнител, награда Felix за най-добър женски изпълнител, френската награда Victoires de la Musique и други.

Концертът на Лара Фабиан ще бъде изцяло със седящи места, като капацитетът на Арена Армеец ще бъде лимитиран до 6 000 души. Билетите ще бъдат на цени от 50 до 120 лева и могат да бъдат закупени в мрежата на Eventim. Продажбата на билети стартира на 9 януари (сряда) 2019г. от 10:00 ч.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.