След изключително успешните турнета “Вечер на мюзикъла” и “Разходка по Бродуей” с Плевенска филхармония, на които се насладиха повече от 15 000 зрители, Люси Дяковска е готова с ново предизвикателство – специален музикален проект, наречен "Disco Queen".

Енергията и гласът на Люси Дяковска ще бъдат подкрепени от едни от най-добрите български музиканти – Милен Кукошаров (пиано), Веселин Веселинов – Еко (контрабас), Бисер Иванов (китара), Васил Вутев (ударни) и невероятните момичета от квартет Destiny.

Музиката на ABBA, Bee Gees, Дона Самър, Глория Гейнър, Boney М. ще бъде пречупена през огненото кълбо, наречено Люси, която точно тази вечер става и на 42 години.


Ако искате да пеете и да танцувате на истинско диско парти и да чуете „I Will Survive“, „Relight my Fire“, „Waterloo“, „Mamma Mia“, „Thank You For the Music“, „Sunny“, „Rivers of Babylon“, „We Are Family“ и много други в нови аранжименти, Люси ви чака в Sofia Live Club на 2-ри април в 21:00.

Билети за събитието са в продажба в мрежата на Ивентим на цени от 25 лева при предварителна продажба и 30 лв на място преди концерта. Клубът отваря врати в 19:30. Очаквайте „Disco Queen“ през лятото в Бургас, Варна, Плевен и Пловдив.

Снимка: Диляна Флорентин
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.