Любо Киров и Свилен Ноев ще бъдат специални гости във втория концерт "Нина Николина Live" на 29 март в Sofia Live Club.

Нина Николина и Свилен Ноев ще представят акустично изпълнение на хит сингъла на група Остава „Мъничко човече“, преплетено с народната песен „Руфинка болна легнала“. С емблематичното име на българската поп и рок сцена Любо Киров в дует с Нина Николина ще чуем „Море пиле, славей пиле“ в аранжимент на етноджаз формацията.

Проектът „Нина Николина Live“ е с неподражаем стил, който включва български народни песни, погледнати по различен от традиционния начин, събиращ фолклор, етноджаз, фламенко и вокални и инструментални импровизации.


„С проекта „Нина Николина Live“ си поставям за цел да покажа как една самобитна, национална музика може да бъде направена разбираема и близка за хора от различни страни и култури. Желанието ми на артист е да покажа, че в музиката премахването на границите, всъщност само сближава хората и ги кара да откриват общото в своите култури, да се разбират и приемат по-добре едни с други“, споделя изпълнителката.

На сцената ще се качат още виртуозните музиканти Калин Вельов – барабани и перкусии, Мартин Ташев – тромпет и вокал, Ясен Велчев – клавишни, Таня Първанова – вокал. Концертът е с ефектна мултимедия.

„Нина Николина Live“, 29 март, 22 часа, Sofia Live Club. Билети в мрежата на www.eventim.bg и на входа на Sofia Live Club в деня на концерта.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.