Малко след като се завърнаха от първото си участие на най-големия фестивал в Югоизточна Европа - Exit Festival 2016 в Нови Сад, Jeremy? превземат с пълна сила и родното Черноморие.

Незабравим рокендрол очаква феновете на групата в летните клубове и барове на едни от най-обичаните плажове у нас. В последните три дни на юли Jeremy? ще завърши поредния си силен летен месец с три последователни участия по морето.

Този петък, 29-и юли, групата ще забие хитовете от дебютния си едноименен албум в крайбрежния клуб Menthol във Варна. Ден по-късно, на 30-и юли, рок бандата ще свири на Golden Sands Music Weekends в морския курорт „Златни пясъци“, а веднага след това Jeremy? се отправят на юг, за да разтърсят Hacienda Beach Bar в Лозенец на 31-ви юли.


Феновете ще могат да чуят рокендрол групата на живо и през първите дни на август. На 2-ри август Ерсин, Ташо, Росен, Краси и Емилиян ще свирят в Bash Bar на къмпинг „Градина“, а три дни по-късно, на 5-и август, ще превземат Sound Café в Созопол.

Лятото на Jeremy? ще продължи с още разтърсващи изяви и на някои от най-добрите летни сцени за жива музика в София и по морето.

Лятното турне на Jeremy? по дати:
▪ 29 юли – клуб Menthol, Варна
▪ 30 юли – Golden Sands Music Weekends, Златни пясъци
▪ 31 юли – Hacienda Beach Bar, Лозенец
▪ 2 август – Bash Bar, къмпинг „Градина“
▪ 5 август – Sound Café, Созопол
▪ 25 август – самостоятелен концерт на групата в „Маймунарника“, Борисова градина, София
▪ 4 септември – Фестивал на изкуствата „Аполония“, Созопол
▪ 8 септември – One More Cinema, София
▪ 17 септември – клуб „Терминал 1″, София
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.