В края на тази седмица (на 2 и 3 септември) в Ловеч ще се състои вълнуващо лятно музикално събитие, начело с британската трип-хоп сензация Morcheeba. Българската публика ще се срещне с любимците си в оригинален състав на 2 септември на сцената на Love Change Music Festival.

Фестивалът ще се проведе в парка на бившата казарма. Преди тях ще се запознаем с веселата музика на италианците от The Sweet Life Society, свирили вече на фестивала Гластънбъри. Те пристигат у нас в състав от 8 музиканти, с открояваща се брас секция – саксофони и тромпет.

В същата вечер ще се забавляваме и с две родни банди водени от две чаровни дами – Вики и група Мастило и Рут Колева с Ruth Koleva Live Band. С отварянето на фестивалните врати, в 15.00 ч. ще стартира и LOVE Change bazaar, предлагащ интересни ръчно изработени неща. За малките гости на събитието, организаторите са се подготвили със забавни ретро игри и различни детски работилници.


На 3 септември хедлайнерите в Ловеч ще носят определено балканско настроение. Публиката ще е в ръцете на македонския DJ – DJAIKOVSKI с новата му вокалистка – Rachel West, и вече станалите любимци на родната публика – група S.A.R.S. от Сърбия. Преди тях ще се насладим на цял куп добре подбрани и познати БГ групи – Kottarashky & The Rain Dogs, Шкода, Plastic Bo и No Project Band. Концертната програма в този ден ще стартира още в 16.30 ч.

Вратите за гостите на Love Change Music Festival ще се отварят точно в 15.00 ч и в двата дни, а по-долу можете да видите пълната му програма.

Свежото събитие в края на лятото ще подкрепи една интересна кампания озаглавена „LOVE CHange Life!“, чието лице е познатият в цял Ловеч дядо Георги. “Свикнали сме да го срещаме винаги усмихнат и винаги със своя чадър, без значение дали е слънчево или вали. Той не подминава никой, без да го дари с добра думa и не случайно го наричаме един от живите символи на града”, споделя Цветомир Матев от организационния екип нa събитието.

В рамките на двата дни (2 и 3 септември) ще се предлагат специално изработени артикули с неговия запазен символ – чадъра. Приходите от продажбата им ще отидат за подпомагане на възрастни хора в затруднено положение, какъвто всъщност е и дядо Георги.

Друга инициатива, която ще намери място под шапката на събитието, е специалният надпис LOVE 4, изработен от Destructive Creation, който ще бъде поставен в казармата с откриването на фестивала.

Билети за Love CHange Music Festival се продават с пълна сила в системата на Eventim.bg и партньорските каси в цялата страна. В това число са: Билетен център НДК, Билетна каса на “Арена Армеец”, магазини “Техномаркет”, бензиностанци OMV, Orange, Български пощи и др.

Цената на билетите е, както следва:

Билет за ден 1-ви – 02.09.2017, събота: 30 лв. /в деня на събитието: 35 лв.
Билет за ден 2-ри – 03.09.2017, неделя: 25 лв. /в деня на събитието: 30 лв.
Групов билет за двата фестивални дни: 40 лв. /в деня на събитието: 45 лв.

Love CHange Music Festival на 2 и 3 септември ще посрещне в Ловеч едни от най-обичаните и забавни музикални банди, а с чудесната си локация в центъра на града и пълна уикенд програма, събитието обещава чудесно изживяване за цялото семейство. © Меломан.бг | Музиката на твоя живот е медиен партньор на фестивала.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.