Най-новият и свеж музикален фестивал у нас - Love CHange Music Festival, който в началото на месеца събра хиляди фенове в Ловеч продължава и на 16 септември с много специален концерт на любимците от Сърбия - S.A.R.S. Мястото, където ще се състои е едно от най-красивите в града - средновековната ловешка крепост “Хисаря”. Началото е в 19.30ч.

Билети за събитието се пускат в продажба от днес, а цената им е 15 лв. Те могат да се закупят от касата на на Ловчанско читалище „Наука“, в Туристическия информационен център на Покрития мост /от 9.00 до 17.00 ч/ и с онлайн резервация на info@lovechange.bg. Билети ще се продават и на място в деня на концерта.

Важно: Всички фенове, които пазят билетите и/или гривните си за вход от Love Change Music Festival – ще могат да влязат с тях на концерта на S.A.R.S. на 16 септември на крепостта “Хисаря” в Ловеч.


Огромното количество дъжд, който се изля в града в неделя вечер, силната буря и ураганен вятър, които доведоха до затваряне на пътища в района и много паднали дървета възпрепятстваха участието на S.A.R.S. в първото издание на иначе прекрасното събитие.

Новият специален концерт на S.A.R.S. на 16 септември в Ловеч ще бъде факт благодарение на бързите и адекватни усилия на организаторите от община Ловеч, мениджмънта на бандата и не на последно място на огромното желание на самите музиканти да се срещнат с многобройните си фенове в Ловеч.

Очакваме S.A.R.S. в пълен блясък, със страхотна енергия и настроение, за един уникален концерт в края на лятото, като част от свежия Love Change Music Festival 2017.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.