Евтини самолетни билети

Лили Иванова е в разгара на организацията за предстоящия си мега спектакъл, за който се твърди, че ще е последният й. Toй ще се състои на 31 март в Националния дворец на културата, по покана на директора Мирослав Боршош.

Ценните на билетите започват от 40 лв. и стигат до 130, като най-луксозните са в комбинация и с диск на певицата, чиято невероятна кариера надмина половин век.

Датата през март не е избрана никак случайно, информират запознати с навиците й, пише Блиц. Известно на малцина е, че примата подбира датите за концертите си след лична консултация с астролог. Също така винаги носи в чантата си плюшена играчка и малка икона, които й носят късмет. Вярва много в цифрите, астрологията и нумерологията.


Преди години Ванга предрича на Лили Иванова, че ще живее дълго и ще пее до края на дните си. Тайнствен композитор, неин приятел и астролог, чието име тя упорито крие, й прави хороскопи в началото на всеки месец, с които тя се съобразява стриктно.

„Не вярвам на врачки, а само на хороскопи. Но не и на шарлатани. И не ходя всеки ден”, заяви тя.

Астрологичните прогнози не показвали сериозни здравословни проблеми. Такава била и цялата кармична линия на живота на Лили, която продължава да се доверява на своя астролог.

„Имам си личен астролог. Той постоянно ме предупреждава за възможните неприятности или загуби. Неговите прогнози са изключително точни, убеждавала съм се неведнъж”, разкрива Лили.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.