Лошото време и категоричните прогнози за дъжд отмениха концерта на Лили Иванова в Пловдив – така вместо утре, 28 юни, голямата изпълнителка ще излезе на сцената на Античния театър на 9 юли, понеделник.

Обилните валежи за малко не станаха причина за отлагането и на концерта ѝ в Плевен миналия петък. Въпреки лошото време обаче хиляди плевенчани с чадъри и дъждобрани слушаха на живо Лили Иванова. Именно Пловдив бе градът, с който през февруари певицата постави начало на националното си турне „За пълноценни мигове с музиката“.

Сега певицата ще гостува за втори път в града под тепетата, за да изпълни едни от най-известните си и обичани песни заедно с музикантите Ангел Дюлгеров, Огнян Енев, Веселин Веселинов-Еко, Орлин Цветанов, Росен Ватев и вокално трио ЛаТиДа.


Закупените билети за датата 28 юни ще важат за новата дата 9 юли без презаверка. Те могат да бъдат и върнати на мястото, от което са закупени до 05 юли 2018, четвъртък. Ако сте закупили билета си онлайн, има два начина, по които сумата може да ви бъде възстановена – като върнете закупените билети до централния офис на Ивентим – при което сумата ще бъде възстановена по кредитната карта, с която сте ги закупили, или с наложен платеж или банков път – като изпратете вашите билети по поща/куриер с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, или върнете билетите обратно в централния офис на Ивентим.

След Пловдив, през октомври Лили Иванова ще завърши националното си турне с три поредни дати в зала 1 на НДК в София. Билетите за предстоящите концерти са в продажба през мрежата на Eventim и онлайн.Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.