Малката голяма Лидия Ганева, която през 2016 година представи страната ни в "Детската Евровизия" с песента си "Вълшебен ден", ще бъде специален гост на празничния концерт "Голяма Зимна приказка" на децата от вокална група "Мики Маус". Дата е 23 декември, а мястото - Sofia Live Club.

Тази година „микимаусите“ решиха да подарят на всички свои приятели не един, а цели два коледни концерта. В първата част, с начало 11 ч., участници ще бъдат най-малките таланти от „Мики Маус“. Голямата „Зимна приказка“ започва в 15:00. Там на ход са порасналите и тийни членове на групата.

Любими родни коледни песни ще представят децата на възраст от 4 до 8 години. Техни гости ще са Коцето Калки и Валерия Стоянова. Сред изненадите ще бъде и новият коледен кавър, който вокалната група представи в началото на декември. Празничният подарък от малките музиканти тази година е тяхната версия на една от най-обичаните родни песни, посветени на Коледа, „Дядо Коледа не спал“. Концертът им започва в 11 часа.


Водещи на малката „Зимна приказка“ ще бъдат Калина Асенова и Янтра Миланова – ученички в Национално музикално училище с класическа китара. Калина дублира и пее във филми като „Весели крачета“, „Замръзналото кралство“, „Хотел Трансилвания“, „Смелата Ваяна“, „Тайната на Коко“ и още много други. И за Янтра актьорската професия не е чужда. През 2017 г. тя се снима в късометражния филм „Първа книга на въздухоплавателите“.

Като истински бъдещи звезди големите „микимауси“ на възраст от 8 до 18 години пък са подготвили много изненади за гостите си във втората част на „Зимната приказка“. Музика на живо от бенда на предаването „Нощни птици“ (БНТ) и специалното участие на двама от финалистите в последния сезон на „Гласът на България“ – Явор Велчев-Яви и Яна Чакалска са само част от „музикалните гирлянди“ в концерта.

По време на голямата „Зимна приказка“ от 15 часа за първи път на живо ще бъде представена и тазгодишната авторска коледна песен на „Мики Маус“ с участието на Яна Чакалска – „Пак е Коледа“. А заедно с Лидия Ганева „микимаусите“ ще изпълнят проекта си от 2014 г. „Коледен сън“. Водещ на концерта ще бъде Драго Симеонов.

Билетите за малката и голяма „Зимна приказка“ са вече в продажба в мрежата на Eventim – малка „Зимна приказка“: ТУК, а Голяма „Зимна приказка“: ТУК. Цената на билет за възрастен е 10 лв., а за деца над 3 години – 5 лв.

Sofia Live Club, 23 декември
Малка „Зимна приказка“ – начало в 11 ч.
Голяма „Зимна приказка“ – начало в 15 ч.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.