Символът на балканската музика Лепа Брена сподели, че е изключително нетърпелива да се срещне с българските си фенове на концерта, който ще изнесе в София на 24 октомври в зала „Арена Армеец“.

Легендарната певица разкри, че има специално отношение към родната публика, понеже тя я подкрепя от самото начало на кариерата й.

„Нямам търпение да се срещнем отново. Мина доста време от последното ми посещение и българската публика ми липсва. Всяка нова среща с нея ме зарежда със страхотна енергия и ме връща към спомена за първата ни среща на онзи легендарен стадион“, сподели Лепа Брена.


Въпреки появилите се твърдения в медиите у нас, сръбската икона отрече да има други планирани участия в България преди шоуто в „Арена Армеец“. Тя вече усилено репетира с екипа си и обещава много изненади, които ще направят преживяването незабравимо.

От щаба на звездата отказват да издадат повече подробности, но в светските среди усилено се носи слух, че Брена подготвя концерт, с който ще надмине всички очаквания.

Концертът на Лепа Брена, на който звездата ще изпълни най-големите си и легендарни хитове от началото на кариерата си до днес, ще е на 24 октомври в зала „Арена Армеец“. Начало 20:00 часа. Билети търсете в мрежата на Eventim. Цена на билетите: от 20 до 55 лева.

Меломан.бг | Музиката на твоя живот е медиен партньор на концерта.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.