Рок легендите Smokie идват за два ексклузивни концерта във Варна и Бургас. Определени като феномен в музикалната история в книгата на Гинес, Smokie държат първите места в топ чарт класациите цели четири десетилетия.

С хитове като „Living Next Door to Alice“, „Lay Back in the Arms of Someone“, „If You Think You Know How To Love Me“, „Don’t Play Your Rock’n’Roll to Me“, „Oh Carol“ и още много други, Smokie завладяха цяла Европа, Америка, Китай и дори Южна Африка.

Световноизвестни и обичани от поколения наред, те продължават да издават нови албуми и да пътуват в различни краища на света за турнета. Само до 1997 година имат 30 милиона продадени албума. През 2003 година издават компилацията „The Ultimate Greatest Hits Collection“ и взимат златна и платинена награда за албум в Европа.


През 2017 г. Smokie включват за първи път Варна и Бургас в световното си турне. По покана на организаторите от EventsJar българската публика ще има възможността да се наслади на уникален концерт и да чуе на живо хитовете от последните десетилетия до днес. Феномените Smokie ще бъдат на 7 декември в ДКС Варна и на 9 декември в Държавна Опера Бургас.

Билетите вече са в продажба. Само до 31.05 можете да закупите ПРОМО БИЛЕТИ по 30 лв. от всички ценови категории за Варна! За Бургас бройките са ограничени, концертът е специално камерно изпълнение и първите 50 билета са по 30 лв. Побързайте да вземете билет за Smokie на невероятна промоция. Редовните цени на билетите са от 40 до 80 лв.

Билети можете да намерите на касите на ДКС Варна, Държавна Опера Бургас и онлайн на Ticketpro.bg.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.