На 28 юни в Зала 1 на НДК почитателите на легендарната Патрисия Каас ще я видят преродена и преобразена - с нова визия, оригинални песни с различен музикален подход, белязал едно ново начало – както в личен, така и в професионален план. На концерта си в София френската певица ще представи десетия си студиен албум, който кръщава на самата себе си. „Patricia Kaas“ е лична изповед, запечатана в 13 песни, изпълнени с много страст и болка.

„В песните споделям искрено неща, които ме докосват, но с по-модерено звучене“, споделя тя.

Една от емблематичните песни в първия едноименен албум на Каас е Адел – феминистка балада за мястото отредено на „слабия пол“ в света. Въздействащото вокално изпълнение е подсилено от акустичната китара на Фин Грийнал от британската група Fink, познат с колаборациите си с Джон Леджент и Ейми Уайнхаус.


С много вкус, елегантност и висока класа Патрисия Каас ще предложи на почитателите си в България песни с изразени биографични детайли като „Sans Nous“, „Le Jour Et L’Heure“, „Ma tristesse Est N’Importe Où“, „Sans Tes Mains ou“ и „La Langue Que Je Parle“. Те се раждат в изключително тежък период на бърнаут за певицата, която за първи път от десетилетия поставя живота си на пауза, за да се възстанови.

Преди София, тя ще представи новия си албум и лайф шоу на европейско турне в най-големите театри и зали на Франция, Германия, Белгия, Австрия, Холандия, Финландия, Естония, Литва, Латвия, Полша и Румъния. И публиката на всеки от тези концерти ще бъде потопена в изключителната й харизма, усещане за стил и френска изтънченост. След двата последни албума (“Кабаре“ и „Каас пее Пиаф“), посветени на корените й, сега тя поема по нов музикален път с отворено сърце.

Концертът се организира от „БГ Саунд Стейдж“, с медийната подкрепа на © Меломан.бг | Музиката на твоя живот. Билетите на цени от 50 до 100 лева са в продажба в системата на Ивентим и в Билетния център на НДК.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.