Дългоочакваният нов албум на Lara Fabian “Camouflage” е почти готов и се очаква да излезе през есента на 2017 г., а заедно с това да стартира и световното турне на звездата изпяла „Je T’aime”, „Je suis Malade”, „Adagio” и много други.

Лара Фабиан ще пристигне в София на 27-и март 2018, където в Зала 1 на НДК ще представи най-големите си хитове и песни от новия си албум.

Билетите тръгват в продажба от 12 май, като самата певица е приготвила и няколко изненади за вярната си българска публика. Първите 100 билета са на промоционална цена, а всеки закупил билет за концерта ще получи албума „Camouflage“ малко преди концерта на 27 март, лично от екипа на Лара.


Албумът “Camouflage”, който се очаква да се появи и в България през есента на 2017, ще бъде първия от десетилетие, изпълнен на английски, и е очакван с огромно нетърпение от феновете на Lara по света.

“Camouflage”, е създаден по текстове и композиции на самата Lara Fabian в сътрудничество с Moh Denebi и Sharon Vaughn, а първият сингъл от албума се очаква да се появи през това лято.

Турнето ще пътува с грандиозна продукция и много визуални елементи, а сетлиста ще включва нова музика, но и най-доброто от останалите албуми на Лара Фабиан.

Билети за концерта ще намерите в OMV, The Mall, билетен център НДК и в мрежата на Eventim.bg на цени от 59 до 159 лева.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *