До юбилейното издание на концерта „Обичам 90-те“, който ще се състои на 11 юни в Зимния дворец от 20:00 ч., остават броени дни. Тази година феновете на диско музиката от 90-те ще купонясват с групите La Bouche, Fun Factory, C-Block и Culture Beat feat. Tania Evans. За да няма и минута без хит от любимото ни десетилетие, на сцената ще бъдат и българските диджеи Marti G, Simon и Ради.

Първи на българска земя ще стъпят La Bouche. Те пристигат в България няколко дни преди концерта, за снимките на клип към парче от новия им албум. В интервю, което даде по повод предстоящото си участие на „Обичам 90-те“, Лейн Макрей от хитовата 90-тарска група сподели, че това ще бъде неговата трета визита в България и че при всеки от престоите си тук не спира да се удивява на красотата на нашата природа и гостоприемството на хората.

За юбилейното издание организаторите готвят уникална сцена, която ще бъде разположена в средата на терена в Зимен дворец, както и множество визуални ефекти по време на изпълненията на хитовите артисти от 90-те. За всички присъстващи Радио Energy готви много игри с награди, за да отбележи от сцената своята 10-годишнина.


obicham-90s

В билетната мрежа на Eventim можете да намерите билети за правостоящи, седящи и VIP места. Единичен редовен билет с правостоящо място е 40 лв., а групов редовен билет за трима – 105 лв. Стойността на един билет за седящо място е 50 лв., а стойността на групов билет, отговарящ на три седящи места, е 135 лв. Единичен VIP билет е на цена от 70 лв., а групов ВИП билет за трима на цена от 180 лв. VIP билета осигурява гардероб, достъп до залата през VIP вход, достъп до Golden Circle пред сцената (достъпен само за 400 души) и достъп до бара на Golden Circle.

Имате възможност да си закупите и групов билет, който ви осигурява достъп до VIP зоната, маса и welcome drinks. Възможностите този вид групов билет са за 4 души на стойност 400 лв. и за 8 души на стойност 650 лв.

До петък, 10 юни, всички фенове на La Bouche и музиката на 90-те имат шанс да спечелят два билета за предстоящия концерт „Обичам 90-те“. Попълнете формата за регистрация, отговорете на въпроса и бъдете готови за награда. Повече за играта и въпроса в нея може да намерите ТУК>>
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.