Евтини самолетни билети

Самостоятелният концерт на бившия фронтмен на емблематичната група Chicago – Питър Сетера няма да се проведе у нас. Събитието, обявено за 9 ноември в зала 1 на НДК, се отменя поради непредвидени обстоятелства. Нова дата засега не се предвижда.

Всички закупени билети за концерта могат да бъдат върнати, а сумите по тях възстановени от 5 септември до 9 декември 2018 г. в партньорската мрежа на Eventim. Сумата ще може да бъде възстановена в конкретния обект, от който е взет билетът.


Билетите, закупени онлайн и платени с карта, могат да бъдат изпратени или занесени лично в централния офис, намиращ се на ул. “Шести септември“ 58 в София, като в рамките на 7 работни дни всеки клиент ще получи обратно пълната сума.

В случай на плащане чрез наложен платеж или по банков път, билетите се изпращат по пощата с номер на банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр и телефонен номер за връзка.

Цялата сума за закупени билети се изплаща веднага при връщане на билетите в централния офис на Eventim на посочения по-горе адрес.Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.