Дългоочакваният концерт по случай 20 години Телевизия ММ на 25 март от 20:00 ч. в Зала 1 на Националния дворец на културата (НДК) ще премине под благотворителен знак. Събитието ще е в помощ на Център ''Дъга'' за работа с деца с аутизъм в кв. "Лозенец" и за SOS Детски селища.

Музикантите, участващи в концерта, ще даряват собствени фланелки, дискове с албуми, шапки и други артикули, които ще се продават на щанд срещу Централния вход на НДК, непосредствено преди началото на мащабното събитие, а публиката в Зала 1 ще може да помогне със SMS на благородната кауза на SOS Детски селища. Двете инициативи ще бъдат част от голяма кампания на ММ онлайн, която предстои в близките месеци.

По време на концерта, който се провежда под егидата на Столична Община, зрителите ще станат свидетели на връчването на награди, които ще останат в тайна до самото събитие, като единственото, което издават от екипа е, че градоначалникът на София Йорданка Фандъкова ще връчи специална награда по време на концерта.


Ден преди музикалното събитие на годината, познатата в цял свят шведска звезда Loreen с хита Euphoria, донесъл й победатата на Евровизия 2012, ще даде специална пресконференция за българските медии. На 24 март (четвъртък) от 14:00 ч. в Литературен клуб „Перото“ тя ще сподели своите емоции и очаквания по повод първото си участие у нас, част от мащабното начинание, което ще събере в Зала 1 на Двореца точно 24 български звезди.

Сред тях са: Графа, Стенли, Ъпсурт, Ирина Флорин, Д2, Стефан Вълдобрев и „Обичайните заподозрени“, Дичо,DJane Monique, Сантра, Спенс, Светльо & The Legends, Тони, Анимационерите, Уикеда, Джанго Зе, Пакикан Уайаскър, Babyface Clan, Йоанна Захариева, Дара Екимова, Остава, P.I.F, Стоян и Виктор, Миро Гечев & Jacob Chrichlow, Jeremy? и Ирра. Ще видим и победителите от кампанията“Новите 3 на ММ“ Мирян Костадинов,група Nu Ance и Митко Петров.

Световноизвестната звезда вече отправи и своя призив към българските си почитатели чрез специално видео обръщение, в което сподели, че е нетърпелива за невероятното шоу в Зала 1 на Двореца.

В гримьорната си Лорийн е пожелала задължително да присъстват свещи и свежи цветя, а някои от по-любопитните продукти са свежи плодове, сред които диня и ягоди, както и лимон и лайм.

От организационния екип благодариха и на всички, които се престрашиха и участваха в lip sync играта „Играй и спечели с Еврофутбол“, в която меломаните се състезаваха за специални награди. Победителите ще бъдат обявени на Фен страницата на Телевизия ММ, а за всички останали билети все още могат да се намерят на касите на Билетен център – НДК и в мрежата на Ticketportal.bg. За ученици и студенти има специални цени от 10 и 15 лева съответно, които могат да се закупят срещу представяне на ученическа или студентска карта.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.